“Abendmusik” door het Bach Collegium Rhenanum in de St. Vituskirche in Hochelten, op Zondag 25 Juni 2017, 17.00 uur.

17 Views

Onder auspiciën van de Cultuurvereniging “Liemers-Niederrhein”

Het BCR zet haar maandelijkse “Abendmusiken” in de sfeervolle St.Vituskerk in Hochelten voort met alweer de zesde Abendmusik van 2017, welke – zoals gewoonlijk – om 17.00 begint. Op zondag 25 juni presenteert het Bach Collegium Rhenanum Bach’s Cantate BWV 30 “Freue dich, erlöste Schar” voor vier vokale solisten (sopraan, alt, tenor en bas), koor en strijkers met twee hobo’s d’amore én twee traversfluiten. Omdat de Cantate lang (en mooi) is, is er ditmaal geen “hors d’oeuvre, zodat ook dit concert ongeveer één uur zal duren.

Vocale solisten zijn Karin Schulte (sopraan), Merel van Schie (alt), Roelof Polinder (tenor) en Janko Fraanje (bas). Solistische instrumentale medewerking wordt verleend door Eva Elgeti en Saskia van Boven, hobo d’amore, Joyce Meuwisse en Anna Hendriksen traversfluit, Minke Haverkate, Violoncello en Wim Wijting, orgel/continuo, samen met de strijkers van het Bach Collegium Rhenanum. Concertmeester is zoals gewoonlijk Veronika Hoffmann-Schneider.

Dirigent is Hans Linnartz.

Deze Abendmusik vindt plaats onder auspiciën van de Duits-Nederlandse cultuur-vereniging “Liemers-Niederrhein” en wordt uitgevoerd door het Bach Collegium Rhenanum.

De toegang is – dankzij het feit, dat wij van diverse kanten (o.a. Euregio en enkele goede gevers) financiële steun krijgen – nog altijd vrij, maar wij hebben desondanks uw bijdrage nadrukkelijk nodig! Een bijdrage aan de collecte na afloop is van harte welkom en helaas ook noodzakelijk, ter dekking van de altijd terugkerende kosten. Wat U geeft proberen wij in muziek terug te geven!

Bezoek ook onze Website voor alle data en programma’s voor 2017

www.bach-elten.nl

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
BCR-Presse-2-crop

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).