Arend-Jan van Straten aan de slag bij Liemers Harmonie Duiven

81 Views

Liemers Harmonie Duiven heeft een nieuw lid aan haar team van docenten toegevoegd. Arend-Jan van Straten zal vanaf dit seizoen de lessen op drums en slagwerk verzorgen.

“Met Arend-Jan hebben we opnieuw een gekwalificeerde docent in huis. We zijn enorm blij dat hij de lessen gaat verzorgen,” aldus secretaris Bart Kersten. De lessen worden iedere vrijdag gegeven in ‘t Muziekhuus aan de Visserlaan.

Als aanvulling op de persoonlijke lessen heeft Liemers Harmonie Duiven ook al geruime tijd een jeugdslagwerkgroep. Kersten: “Tijdens deze groepsles leren de leerlingen echt samenspelen. De combinatie van individuele ontwikkeling en samenspel blijkt erg goed te werken.” De groepsles wordt op dinsdagavond gegeven door Maarten Zaagman. Hij is ook de dirigent van de slagwerkgroep van Liemers Harmonie Duiven.

Door het aantrekken van de nieuwe docent heeft Liemers Harmonie Duiven ook meer lesmomenten gecreëerd. “Kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich nog inschrijven voor het nieuwe seizoen. Voor wie twijfelt is het mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen,” aldus Kersten. Meer informatie is te verkrijgen via secretarisliemersharmonie@outlook.com.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
Jeugdslagwerkgroep_LHD

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).