De toekomst van Groessen op het muziekpodium

110 Views

De groepen van de Joannesschool zijn weer druk bezig met de voorbereidingen voor het grote JoannesCult4Kids optreden. De kinderen vertonen op donderdag 15 juni hun kunsten op het podium in de OGtent in Duiven. Ook presenteren zij dan de trailer van de film van het geschiedenisproject ‘Leven in de Liemers’.

Muziekverenigingen

Al een aantal weken bereiden de kinderen zich voor op deze grote finale. Muziekdocenten van de muziekverenigingen KDO en st. Andries, enthousiaste docenten van het Musiater en DansjeFit, en muziekdocenten Carla Herlfterkamp en Marijke van den Nieuwenhuizen leren hen zingen, dansen en muziekinstrumenten bespelen. Dat kan niet anders dan wederom een mooie voorstelling worden.

Leven in De Liemers

U kunt op deze avond ook alvast een voorproefje nemen op de film van het geschiedenisproject ‘Leven in de Liemers’. Deze film vertelt verhalen van de scholen van vroeger in Groessen. Aan de hand van beelden van de interviews die kinderen hielden met inwoners die verhalen over die tijd konden vertellen, gecombineerd met oude beelden, komt het verleden tot leven. De gehele film en een tijdlijn met films, foto’s en teksten, zullen we na de zomervakantie vertonen in Dorpshuis Groessen en bij Gieling aan de leden van de Seniorensociëteit Groessen.

Het JoannesCult4Kids-podium is op donderdagavond 15 juni a.s van 18.30 tot 20.30 uur. U bent dan van harte welkom in De Ogtent, Remigiusplein 9, Duiven. Entrée kost € 2,00.

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
cult4kids

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).