Filmhuis Zevenaar presenteert van 8 tot en met 14 juni

18 Views

In de periode van 8 tot en met 14 juni worden in Filmhuis Zevenaar de volgende films vertoond:

Life Animated mengt echt leven met animatie en laat zien hoe zinnen uit de bekende Disney-films een brug vormen tussen twee ouders en hun autistische zoontje  en tussen hem en de wereld.
Donderdag 8  juni 14.30 u en maandag 12 juni 20.15 u.

Home. Vlijmscherp drama over hedendaagse jeugd volgt viertal pubers en de verschillende problemen waar ze mee te maken krijgen. Problemen met de ouders, afwijzing en seksueel misbruik.Energieke film van de Vlaamse Fien Troch.
Donderdag 8 en dinsdag 13 juni 20.15 u en maandag 12 juni 14.30 u.

Demain tot commence. De vroegere flierefluiter Samuel (Omar Sy) heeft zich ontpopt tot een liefdevolle vader  voor zijn dochtertje. Zijn vriendin is er al een tijd vandoor.  Maar plotseling  duikt moeder Kristin weer op en wil haar dochter terug.
Vrijdag 9 juni 14.30 u en woensdag 14 juni 20.15 u.

Magallanes. Taxichauffeur Magallanes diende ooit in het Chileense leger tijdens de bloedige burgeroorlog in de jaren tachtig en negentig. Op een dag stapt Celina zijn taxi binnen, een vrouw die hem terugbrengt naar de donkerste periode in zijn leven. Hij zet alles op alles om weer met haar en met zichzelf in het reine te komen. Voortreffelijke combinatie van sociaal-politiek drama en afpersingsthriller.
Vrijdag  9 en zaterdag 10 juni 20.15 u en dinsdag 13 juni 14.30 u.

De Marathon. Vrienden van garagehouder Gerard zetten een sponsorloop op bij de Rotterdam-marathon om zo de garage van de ondergang  te redden. Bij de voorbereidingen blijkt dat er meer op het spel dan alleen het halen van de finish. De opbrengst  van deze filmavond gaat naar HDKT, de stichting voor onderzoek naar sarcomen.
Zondag 11 juni 14.30 u.

Verdwijnen. Drama met Rifka Lodeizen en Elsie de Brauw waarin een jonge vrouw naar Noorwegen vertrekt  en een laatste poging onderneemt om zich te verzoenen met haar ongeneeslijk zieke moeder.
Zondag 11 juni 20.15 u, dinsdag 13 juni 10.30 u en woensdag 14 juni 14.30 u.

Voor meer informatie  www.filmhuiszevenaar.nl

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
magallanes 09k

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).