Interactieve voorlichtingsmiddagen belastingdienst Toeslagen

20 Views

Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers organiseert i.s.m. de Sociaal Raadslieden van STMR interactieve voorlichtingsmiddagen m.b.t. belastingzaken. Op deze voorlichtingsmiddagen zitten de Sociaal Raadslieden klaar om vragen te beantwoorden op het gebied van belastingen, toeslagen, Digid, MijnOverheid en de digitale berichtenbox. Deze voorlichtingsmiddagen worden vanaf medio september georganiseerd voor geïnteresseerde inwoners van de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Ook is het belangrijk om te controleren of de gegevens waar de Belastingdienst de Toeslagen mee berekend heeft, nog wel kloppen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de samenstelling van het huishouden, de hoogte van het inkomen en de huur. Dit voorkomt dat er terugbetaald moet worden of dat er soms te weinig wordt uitbetaald.

De Sociaal Raadslieden van STMR, werkzaam in de Liemers, ondersteunen inwoners hierbij tijdens hun open inloopspreekuren of door bijvoorbeeld belasting-invuldagen te organiseren.

Vanaf medio september worden de interactieve voorlichtingsmiddagen gehouden op de volgende data en locaties van Kunstwerk!:

12-09-2017 14:30 – 16:00 uur in de bibliotheek in Duiven voor inwoners van Duiven en Westervoort

10-10-2017 14:30 – 16:00 uur in de bibliotheek in Zevenaar voor inwoners van Zevenaar

17-10-2017 14:30 – 16:00 uur in de bibliotheek in Lobith voor inwoners van Rijnwaarden

Deze voorlichtingsmiddagen zijn gratis en opgave van tevoren is niet nodig.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
kunstwerk-zoekt-vrijwilligers

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).