Kermisprogramma schutterij St. Andreas Zevenaar

324 Views

Hierbij vermelden wij het kermisprogramma van 1 t/m 4 juli voor de schutterij St. Andreas voor 2017. Dit is als volgt samengesteld.

Op zaterdagavond begint de kermis om 20.00 met een feestavond. De muziek wordt verzorgd door de PERFECT SHOWBAND en de entree is € 7,50.

Op zondagochtend bezoekt de schutterij om 9.30 de kerkdienst. Na de kerkdienst en vendelhulde gaat de schutterij verder voor een bezoek aan de Pelgromhof. Ook hier zal gevendeld worden en er zal een welkome kop koffie zijn. Na terugkomst in het schuttersgebouw, is de bar tot ± 14.00 uur open.

Op zondagavond vanaf 20.00 wordt iedereen weer verwacht voor een fantastisch feest met de MILLENNIUM SHOWBAND. De entree is € 7,50.

Het traditionele koningsschieten is op de maandagochtend ±10.30 uur. Om 9.00 vertrekt de schutterij om het huidige koningspaar Gerald & Inge thuis op te halen. De muziek wordt vanaf 11.30 verzorgd worden door KEEP MOVIN. De middag eindigt om 15.30 en de toegang is gratis.

Op maandagavond zal de schutterij ± 19.00 vertrekken voor het ophalen van het nieuwe koningspaar. De feestavond begint om 20.00 en de muziek zal door KALIBER verzorgd worden. De entree is € 7,50.

Dinsdagmiddag om 10.30 vertrekt St. Andreas voor de laatste keer deze kermis om het nieuwe koningspaar op te halen. Hierna zullen we de boog in de wijk Lentemorgen 2 bezoeken. Omstreeks ± 13.15 staat een bezoek aan de boog op het Raadhuisplein op het programma. Ook hier zal er weer een vendelhulde plaatsvinden. Deze schuttersboog wordt door de Zevenaarse winkeliers aangeboden.

Vanaf 14.00 zal KALIBER de feestmiddag muziekaal begeleiden. De toegang is gratis. De feestmiddag duurt tot 19.00. Hiermee eindigt ook het kermisprogramma van schutterij St. Andreas

Het kermisfeest wordt gevierd in het Schuttersgebouw St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar.

Foto van het Koningspaar 2016: Fred van Uem

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
????????????????????????????????????

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).