Lindus opent nieuw seizoen met illusionist Jan Reinder

18 Views

Elke derde dinsdag van de maand organiseert Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers, een bijeenkomst voor haar leden.

Op 19 september a.s. gaat het nieuwe verenigingsjaar van start bij één van haar leden: Zalencentrum Berentsen in Loo. Tijdens deze avond laat illusionist Jan Reinder de leden van Lindus zien hoe ze “out of the box” kunnen denken en wat je ermee kunt bereiken. Hij illustreert dit met enkele van zijn visueel magische trucs.

Over Jan Reinder
Jan Reinder is o.a. bekend van zijn eigen programma op Fox en zijn gastoptreden bij RTL Late Night. In zijn presentatie daagt Jan Reinder het publiek uit om op een andere manier te denken. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen. De persoonlijke missie van Jan: Het onmogelijke mogelijk maken!

De leden van Lindus zijn vanaf 17.00 uur welkom bij Zalencentrum Berentsen aan de Loostraat 51 in Loo.

Lid worden van Lindus?                                                                                                                                         Het Lidmaatschap van Lindus staat open voor bedrijven gevestigd op de bedrijventerreinen in de Liemers. Wil je meer weten over Lindus of heb je interesse om een ledenbijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mail naar info@lindus.nl.

Foto: janreinder.nl

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
tumblr_nk70tyqwXq1uor2tro1_1280

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).