Nieuwe mini-map biedt inspiratie voor bezoekers Liemers

133 Views

Inspiratiebron met bijzondere fiets- en wandelroutes

DE LIEMERS – Wat zijn de tien toeristische toppers in De Liemers? Waar zijn de lekkerste streekproducten te vinden? Wat is een mooie fietsroute? De nieuwe mini-map De Liemers geeft een duidelijk  overzicht van alle toeristische mogelijkheden in het gebied. Ook staat er een aantal bijzondere fiets- en wandelroutes in. De Mini-Map verscheen begin augustus en is verkrijgbaar bij vele toeristische ondernemers en VVV kantoren in De Liemers.

Toeristisch interessant

Wie de nieuwe mini-map openvouwt zal verbaasd zijn over de vele toeristische mogelijkheden die De Liemers biedt. Dat komt vooral door de afwisseling: van het rivierenlandschap, de vele recreatievoorzieningen en -gebieden, zoals de Bijland en Rhederlaag, de sfeervolle winkelcentra van Zevenaar en Duiven tot de dorpse gezelligheid in de kleine kernen.

In De Liemers kun je volop fietsen. Op de mini-map zijn vijf bijzondere routes te vinden die te volgen zijn via het bekende fietsknooppuntennetwerk. Hanneline Oosting-Adriaansens, Adjunct Directeur RBT KAN, is enthousiast over de mini-map: “Naast de VVV website en VVV app is er ook behoefte aan een brochure. Met deze mini-map inspireren wij de bezoeker om op pad te gaan en de omgeving te ontdekken aan de hand van de vele tips en fiets- en wandelroutes. En voor de Duitse gasten hebben we uiteraard een Duitstalige versie. ”

Bekijk hier de minimap in pdf formaat. (10 mb)

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
minimap

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).