Open dag bij Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar

20 Views

Kunstwerk! Culturele voorzieningen in de Liemers houdt aanstaande zondag 3 september Open Dag op de locatie Vincent van Goghstraat 4 in Zevenaar.

 Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te nemen van het aanbod van Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar. Niet alleen de docenten van de volwasseneneducatie zijn aanwezig, ook de mensen van de bibliotheek, het museum, de muziekschool en het theater staan paraat om informatie te geven.

 Bijzonder dit jaar is de Wowi bus. De Workshop on Wheels is een bus vol digitale nieuwigheden die jong en oud laat kennismaken met de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen.

Ervaren mediacoaches hebben een aansprekend programma’s ontwikkeld voor verschillende leeftijdsgroepen op het gebied van robotica, industriële vormgeving en media.

 Ook kinderopvang de Zonnekinderen zijn aanwezig met dans- en dramaworkshops voor de kleintjes. Op de parkeerplaats staat een groot springkussen en een jeugdband zorgt voor de muzikale omlijsting. Maak ook kennis met het Rode Kruis die ook Open Dag houden op hun nieuwe locatie in het gebouw van Kunstwerk! Volksuniversiteit.

 Dankzij de docent bloemschikken is het hele gebouw prachtig en sfeervol in de bloemen gezet en de kookdocenten zorgen voor lekkere hapjes. Veel cursisten grijpen de Open Dag aan om nader kennis te maken met de docent. Vanaf de tweede helft van september gaan de cursussen van start. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende activiteiten op het gebied van talen, kunst & cultuur, kunstzinnige vorming, persoonlijke ontwikkeling en informatica.

 Kom kijken, luisteren, proeven en ervaren op zondag 3 september tussen 11.00 en 15.00 uur!

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
DSC_0072

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).