Open Dag Budovereniging Yusei Gachi

63 Views

Budovereniging Yusei Gachi houdt op zaterdag 16 september van 11.30 tot 14.30 uur haar jaarlijkse Open Dag in de dojo Eltensetraat 2 in Duiven.

Er zijn doorlopend clinics/workshops en demonstraties van de verdedigingskunsten Judo, JiuJitsu en Karate.

De workshops staan onder leiding van de leraren van de diverse krijgkunsten en er is volop gelegenheid om mee te doen. Hierdoor is er de mogelijkheid om wat inzicht in de specifieke achtergronden en vaardigheden te ervaren van deze disciplines. Meedoen is ervaren.

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder ervaring, van beginner tot gevorderd, van jong tot oud.

De teamleden van Yusei Gachi zijn er om eventuele vragen te beantwoorden en kunnen vertellen dat deze verdedigingskunsten een groter incasseringsvermogen, meer zelfvertrouwen, een betere balans, correcte ademhaling, een betere lichamelijke en mentale conditie geven en leert respectvol met elkaar om te gaan. Je bent deze dag van harte welkom in onze dojo (trainingsruimte) welke gevestigd is op de Eltensestraat 2, Duiven. (naast sportcomplex Triominos).

De vereniging is mede door de activiteitencommissie een actieve vereniging. Zij organiseren het hele seizoen door diverse activiteiten onder andere; kamp, zwemmen, bbq, sinterklaas e.d. Hierdoor worden de onderlinge contacten ook op een andere manier onderhouden dan alleen op de mat. Deze korte inleiding zal ongetwijfeld vragen oproepen en kunnen op de Open Dag wellicht beantwoord worden.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
Budivereniging YuseiGachi

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).