Schutterij Onderling Genoegen beste deelnemer federatief concours

359 Views

Schutterij Onderling Genoegen uit Duiven heeft op zondag 3 september tijdens het federatief concours in Varsselder uitstekende resultaten neergezet. Van de 30 deelnemende schutterijen was Onderling Genoegen de beste deelnemer van de dag.

Dit heeft Onderling Genoegen onder andere te danken aan Theo Bodde, hij mocht de prijs voor beste commandant in ontvangst nemen. Verder behaalde OG de eerste prijs voor het marcheren en defileren, een eerste prijs voor het aspiranten klassiek vendelen, het junior klassiek vendelen, het senior acrobatisch vendelen en het junior acrobatisch vendelen. Het senioren klassiek vendelen mocht de tweede prijs in ontvangst nemen.  De marketentsters hebben ook een goed resultaat neergezet met een gedeelde derde plek. 

De individuele prestatie waren dit jaar ook weer erg goed. Bij het junioren individueel acrobatisch vendelen zorgde Bram van de Born voor een vierde plaats. Rachel Peer behaalde een medaille met de derde plek. Bij het handboogschieten wist Antoine Bouwmeester ook beslag te leggen op de 3e plaats.

Echter bleef het daar niet bij, want Onderling Genoegen kreeg ook de hoogste overwaardering totaal, voor het jeugd vendelen en het aspirant vendelen. Een prachtige prestatie wat, zover bekent, nog nooit eerder is voorgekomen in de geschiedenis van de schutterij.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
image1!_

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).