Schutterij Onderling Genoegen huldigt jubilarissen

236 Views

Schutterij Onderling Genoegen heeft tijdens de traditionele schuttersavond op dinsdag 29 augustus een groot aantal jubilarissen gehuldigd. 40 jaar lid waren Rob Nijland, Theo Berntzen, Wim Kersten, Bennie Janssen en Jan Hoppenreijs. Antoon Elshof, Bertus Kampes, Marius van Boekel en Nol Bisseling werden gehuldigd omdat zijn 50 jaar lid zijn. Theo Vos is zelfs 60 jaar lid van Schutterij Onderling Genoegen.

Vendelcommandant Rudi Peer kreeg een hoge federatieve onderscheiding voor het feit dat hij 40 jaar functionaris is bij Onderling Genoegen. Verder traden, als dank en eerbetoon voor hun bewezen diensten in de afgelopen jaren, de oud-bestuursleden Mart Vermeulen en Reinhold Kelderman toe tot de schuttersraad van Schutterij Onderling Genoegen.

Ten slotte werd Johan Tilleman in het zonnetje gezet en geëerd met een bronzen beeldje. Johan nam dit jaar afscheid als commandant van het Lee Enfields Korps, een functie die hij bijna 20 jaar heeft vervuld.

Op de foto de jubilarissen met hun partners, burgermeester Rik de Lange en het koningspaar van Onderling Genoegen, Tom Vos en Charlaine Schoot.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
Jubliarissen 2017

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).