Tweede RosorumRun op zondag 18 juni

16 Views

Op 18 juni a.s., Vaderdag, organiseren Lions de Liemers en Titus Sport, een professionele organisatie op het gebied van hardloopwedstrijden, i.s.m. atletiekvereniging De Liemers voor de twee keer de RosorumRun, in en rondom het Rosorum park en de atletiekbaan in Zevenaar.

Een hardloopwedstrijd over de afstanden van 500 meter tot en met drie mijl voor de jongste jeugd (6-12) en volwassenen. Dit jaar verwachten wij weer minimaal 1000 lopers en bezoekers te verwelkomen.

Tijdens dit evenement is er naast het hardlopen, ook voor de bezoekers/kijkers (en natuurlijk de “Vaders”) van alles te doen zoals live muziek, dansen, wedstrijd houthakken, BBQ-en en een loterij met diverse mooie prijzen en natuurlijk een ruime keuze aan hapjes en drankjes. Voor meer informatie zie de website rosorumrun.nl 

Waarom doen wij dat?

Ieder jaar ondersteunen wij een goed doel vanuit de Lions gedachte “We Serve”. Vorig jaar was het goede doel de kinderboerderij Rosorum, dit jaar is het goede doel de stichting HDKT, die zich inzet voor onderzoek naar sarcomen, een zeldzame, zeer agressieve kankersoort.

Voor meer informatie zie www.hdkt.nl

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
RosorumRun 2017