Zeer geslaagde Voetbalinstuif bij sv OBW

52 Views

Op zondag 3 september jl. vond de SV OBW Voetbalinstuif plaats. De eerste keer op een zondag i.p.v. de zaterdag. Dit bleek een hele goed keuze. Er deden maar liefst 58 kinderen mee, waarvan er ca. 35 voor het eerst op de voetbal aanwezig waren.
Na de opening werd er een groepsfoto gemaakt en was er een gezamenlijk warming-up. Theo Scholten maakte tijdens de instuif de fantastisch foto’s en DJ Patrick zorgde voor de muziek.

Veel Kleuters kregen voor het eerst een ‘echte voetbaltraining’ Onder de bezielende leiding van Jeroen, Wouter, Freek en Jort kregen de allerjongste voetballertjes op avontuurlijke wijze de eerste beginselen van het voetbal aangeleerd.
De groep O7, O9 en O11 mochten in een circuitvorm allerlei leuke oefeningen doen zoals, Doelschietwand, Penalty’s nemen, Snelheidschot, Voetbalbowlen, Pionnen chaos spel & Pannavoetbal. Als afsluiting speelden ze nog een onderlinge wedstrijd.

Na afloop kregen 2 winnaars van het puntensysteem en 2 winnaar van het snelheidschot een voetbal mee naar huis. Alle deelnemers kregen na afloop een waterijsje, deelnemerscertificaat, een kortingsbon van Intersport Luising, een cadeaubon t.w.v. 1 gratis toegangskaartje voor Hans & Grietje (dankzij Jumbo Heemskerk Zevenaar Kampsingel), een medaille en een zakje snoep.

Dat de instuif zeer geslaagd was, bleek uit vele nieuwe aanmeldingen, die wij hebben mogen ontvangen. Hopelijk zien we de andere kinderen, die er voor het eerst waren, er een aantal terugkeren en wie weet kunnen we ze dan na een tijdje ook als nieuw lid begroeten!!

Hierbij willen wij alle vrijwilligers, spelers OBW 1 en onze sponsoren Jumbo Heemskerk Zevenaar Kampsingel, De Griethse Poort Eten – Feesten – Bowlen, Intersport Luising, Kruitwagen Kledingverhuur, Keys Cars, Club van 50 #OBW Zevenaar, sponsorwerkgroep #OBW, Gemeente Zevenaar ontzettend bedanken voor hun bijdrage om deze voetbalinstuif mede mogelijk te maken.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
groepsfoto sv OBW Voetbalinstuif

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).