30 juni t/m 3 juli Kermis bij Schutterij St. Andreas Zevenaar

523 Views

Van zaterdag 30 juni t/m dinsdag 3 juli, viert Schutterij St. Andreas ’t Grieth Zevenaar, haar jaarlijkse kermisfeest. Dit jaar doen we dat samen met de muziekbands PERFECT SHOWBAND, CABRIO, KIEP MOVIN en KALIBER.
De feestavonden beginnen om 20.00uur en de entree hiervoor bedraagt € 7,50 per avond.

Op zaterdagavond zal de muziek verzorgd worden door de “PERFECT SHOWBAND” die eerdere optreden bij St. Andreas tot een waar feest omtoverde. De “PERFECT SHOWBAND”  staat al meer dan 20 jaar aan de Nederlandse top en wordt gezien als de succesvolle band uit het oosten van Nederland. Het belooft dan ook een spetterende avond en een feestelijke opening van de kermis te worden. Hier wil je bij zijn!

Op de zondagavond speelt “CABRIO”. Ook “CABRIO” hebben we door eerdere optredens binnen de Schutterij leren kennen als een gezellige band waar het dak eraf gaat. Zij worden omschreven als een frisse band die flink aan de weg timmert en steeds gezellige feesten heeft. Kortom, de zondagavond is bij de “CABRIO” in goede handen.

Op maandagmiddag, vanaf 11.30 tot 15.30, wordt de muziek verzorgd door de band “KIEP MOVIN”. Zij spelen inmiddels al een aantal jaren op de maandagmiddag en “KIEP MOVIN” staat garant voor een zeer gezellige kermismiddag waar vooral veel gedanst wordt. Kom gerust eens kijken en meedansen, de entree is gratis.

Op maandagavond speelt de partyband “KALIBER”. De band “KALIBER” is alom bekend in de regio en heeft beloofd er weer TOP-feestavond van te maken. Ook zij treden regelmatig op bij St. Andreas en weten er bij ieder optreden weer een groot feest van te maken. U bent van harte welkom om samen met ons een feestje te komen bouwen.

Op de dinsdag is er dan alweer de afsluitende feestmiddag. Deze middag zal omstreeks 14.00 beginnen en tot 19.00 doorgaan. De muziek wordt deze middag wederom verzorgd door de band “KALIBER”.  Met deze TOP-band sluiten we onze kermisfeesten van het jaar 2018 af. Dit is dan ook de laatste mogelijkheid om er een te gek kermisfeest van te maken. Kom daarom kijken, luisteren en feestvieren met “KALIBER” en Schutterij St. Andreas.

Het kermisfeesten worden gevierd in het Schuttersgebouw St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!