40-Jarig bestaan Therapie Gimbornhof feestelijk gevierd

149 Views

Tevens afscheid van een van de oprichters.                       

Slingers en ballonnen wapperen vrolijk in de wind en in de wachtruimte volgt een smakelijk onthaal met een kopje koffie en een gebakje. De praktijk viert samen met de cliënten het veertig jarig bestaan en neemt tevens afscheid van de laatste van de twee oprichters!

Dus alle reden tot feest in deze prachtig gesitueerde therapie praktijk direct gelegen aan het park Gimbornhof.

Het begon allemaal in 1978 toen Ton Bottema en Ruud Labruyère gestart zijn als fysio-manueeltherapeuten in een woonhuis in de Staringstraat.

De open haard brandde nog net niet in de voormalige huiskamer, maar de huiselijke sfeer was onmiskenbaar aanwezig. Ook de garage en de slaapkamers werden benut als behandelruimtes.

Later kwamen daar ook de andere maatschapsleden bij met hun eigen specialisaties, zoals osteopathie, acupunctuur, fysiotherapie, craniosacraal therapie, haptonomie, medical-taping en dry-needling.

 

In 1997 werd nieuw gebouwd op de huidige locatie aan de Guido Gezellestraat 56. Professioneel, alles gelijkvloers, geen trappen meer of drempels, volledig rolstoeltoegankelijk, inclusief invalidentoilet. Bovendien een ruime receptie en tussenhalletjes voor de privacy.

Het huidige team van medewerkers is divers in leeftijd en enthousiast in ontwikkeling. Vakgebieden worden regelmatig besproken en uitgewisseld met elkaar.

Nieuw zijn ook de contacten met sportclubs en bedrijven, als extra dienstverlening, met korte communicatie en behandellijnen.

Nieuw is ook de structurering en realisering van de anderhalve- lijnszorg in de gemeente Zevenaar.

 

 

Dit jaar neemt Ton Bottema afscheid van de praktijk die hij met zijn kennis en kunde zolang heeft voortgestuwd. Ook echtgenote Annelies, vanaf het eerste uur onze secretaresse-plus, gaat ons verlaten en samen gaan ze van hun rust genieten.

 

Ton draagt zijn osteopathie-stokje over aan Lex Flisijn die sinds dit jaar al in de praktijk werkzaam is en die ook als coördinator en docent aan de Osteopathie-opleiding College Sutherland in Amsterdam verbonden is.

Ton over Lex: “Ik heb alle vertrouwen in zijn kennis en kunde en door zijn verbondenheid aan de opleiding brengt hij nieuwe vakinhoudelijke ontwikkelingen in”. Karin Hoefnagels vervangt Annelies Bottema als secretaresse. De praktijk heeft al enige tijd kunnen genieten van haar receptionele en administratieve vaardigheden.

“Al met al, een sterk gemotiveerd team met veel specialisaties en deskundigheid; gericht op de mens in zijn totaliteit en gereed voor de toekomst”, aldus mede-kartrekker Dennis Holverda.

Op weg naar het volgende jubileum!

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).