5 t/m 12 mei: werkzaamheden Rivierweg

35 Views

5 t/m 12 mei: werkzaamheden Rivierweg

 

De Rivierweg krijgt een nieuwe asfaltlaag vanaf de kruising met de Hamersestraat/Rijksweg tot aan de rotonde Broeklanden. Tijdens de werkzaamheden is de weg in fases afgesloten. Bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Een omleidingsroute staat aangegeven.

 

Van vrijdag 5 mei 05.00 uur tot en met zondag 7 mei 24.00 uur is de kruising Rivierweg-Rijksweg-Hamersestraat helemaal afgesloten voor autoverkeer. Ook de kruising Rivierweg-Mollevite-de Smidse is dan afgesloten. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden. Maar ze kunnen de kruising niet oversteken. Bedrijven blijven bereikbaar via Liemersallee, Het Ambacht, Rivierweg en Het Hazeland. De aannemer werkt dit weekend ’s nachts door.

 

Van maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 mei werkt de aannemer verder richting de rotonde Broeklanden. De kruising Het Ambacht-Het Hazeland-Rivierweg is dan afgesloten voor alle verkeer. De omliggende wijken blijven bereikbaar via de Liemersallee, Heilweg of Klapstraat. Bedrijven op het Hazeland zijn bereikbaar via De Smidse.

 

Omleidingen staan duidelijk aangegeven, al vanaf de (snel)weg. Daarnaast staan er verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden. Bedrijven en inwoners uit de buurt zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!