Alle kleuren van de regenboog bij Boekjes&Babbels

19 Views

Voorlezen aan baby’s, dreumesen en peuters staat centraal bij Boekjes&Babbels. Het is het leukste uurtje in de bibliotheek! In augustus gaat Boekjes&Babbels over kleuren en vormen. BoekStartcoach Mariska leest voor uit ‘Prinsje kiest zelf’. Samen met het Prinsje ontdekken kinderen kleuren én kleren. In het avontuur gaat een Prinsje op zoek naar kleren voor een bijzondere dag; een blauwe rok, een rode cape, groene schoenen en natuurlijk een gouden kroon!

Boekjes&Babbels is van 10:00-10:45 uur op de jeugdafdeling van de bibliotheek. Iedereen is welkom in Bibliotheek Didam op dinsdag 2 augustus en in Bibliotheek ’s-Heerenberg op dinsdag 9 augustus. De bijeenkomst is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Bij Boekjes&Babbels ontdek je hoe leuk voorlezen kan zijn. Het voorlezen is interactief: kinderen luisteren én doen mee. Bij elke bijeenkomst staat een boek of een thema centraal. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de bibliotheek, kom langs in de bibliotheek of bel naar 0316-221184.

bibliotheekmontferland.nl/boekjes-babbels

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!