André Wolbrink tweede internationale zwemwedstrijd

228 Views

Op zaterdag 28 Juli 2018 is Zevenaarder André Wolbrink (51) tweede geworden tijdens een internationale zwemwedstrijd in het Lago di Trasimeno.

André is lid van reddingsbrigade de Breuly uit Zevenaar en oud waterpoloër van dezelfde sportvereniging. Hij is afgelopen zaterdag tweede geworden op een internationale zwemwedstrijd.

De wedstrijd start op het eiland in het meer van Trasimeno. Alle deelnemers worden vanaf het vaste land per boot naar het eiland gebracht waarna er in een massastart wordt gezwommen naar camping punto Navaccia. De zwemmers leggen hierbij een afstand van 1800 meter af.

André Wolbrink legde in een recordtijd van iets meer dan 30 minuten de afstand van 1800 meter af. André eindigde net een paar seconde achter de nummer 1.

Het was geen gemakkelijke wedstrijd, door de stand van de zon schitterde het water erg en was het oriënteren niet gemakkelijk. Ik kon lange tijd vooraan blijven zwemmen, maar werd op het einde, jammer genoeg, ingehaald. André kijkt terug op een mooie race. De ambiance is gezelligen het water is van goede temperatuur.

Ook de vrouw van André deed mee aan deze wedstrijd. Zij behaalde helaas net geen podium plaats, maar finishte in een nette tijd van 39,27 minuten. Zij verloor onderweg haar brilletje waardoor ze achterop raakte en vast kwam te zitten in de massa en haar positie aan de flank van de groep verloor.Andre 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).