B2B de Liemers is klaar voor recordaantal bezoekers

39 Views

Alle standhouders van de vijfde editie van B2B de Liemers zijn bekend. De beurs voor en door ondernemers is volgeboekt. Ruim honderd deelnemers – bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen – zullen zich tijdens deze regionale beurs op 19 april presenteren in de Makro Kerstpakkettenhal in Duiven. Doel van de grootst opgezette ondernemersbeurs is elkaar te ontmoeten, te inspireren en te versterken.

“Ik ben zo trots als pauw op onze mix van standhouders”, zegt B2B de Liemers secretaris Anouk de Valois. “Ons deelnemersveld is dit jaar superdivers. Van toerisme, automotive, retail, onderwijs, overheid en dienstverlening tot industrie; iedereen is vertegenwoordigd op onze beursvloer. Dat is echt uniek.”

Niet alleen het deelnemersveld van beurs is divers, ook het beursprogramma biedt voor elk wat wils. Bezoekers kunnen de hele middag en avond gratis workshops, presentaties en lezingen bijwonen, bijvoorbeeld van trendwatcher Adjiedj Bakas. Beurssponsor BKC, partner in groen en milieu regelde de komst van deze populaire gastspreker. De aanmeldingen voor diens lezing ‘Karmakapitalisme brengt duurzaamheid in de Liemers’ stromen binnen.

Andere opvallende programmaonderdelen zijn onder andere de workshop over aanbestedingen van de zes Liemerse gemeenten en het debat over Werk en Mantelzorg dat Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar tijdens de beurs voert met overheid, werkgevers, arbodienst en andere belanghebbenden. Het volledige programma en de plattegrond van de beursvloer zijn te vinden op de website van de beurs: www.b2bdeliemers.nl

“Dit is echt een beurs van belang. De vorige edities hebben bewezen dat er mooie verbindingen en innovaties tot stand kunnen komen”, aldus Jan Ummenthum, directeur van hoofdsponsor Rabobank Arnhem en Omstreken. Ook Luuk Strijker, vestigingsmanager van subsponsor Makro Duiven is helder over het bezoeken van de beurs: “We worden er alleen maar beter van als we elkaar weten te vinden.”

B2B de Liemers is op 19 april van 12.00 – 22.00 uur vrij te bezoeken op Dijkgraaf 21 in Duiven. Koffie en thee zijn gedurende de hele dag gratis. Vanwege de verwachte hoge opkomst raadt de organisatie bezoekers, die een bepaalde workshop, lezing of ander programmaonderdeel willen bijwonen, aan om zich hiervoor vooraf aan te melden via http://b2bdeliemers.nl/aanmelden-programma.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!