‘Belangrijk om betrokken te zijn bij het dorp’

108 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Thera Leenders-Steerneman. Ik woon in Pannerden en daar staat ook mijn bedrijf, Coop Leenders vof.”

 

Bedrijf?

“Ruim veertien jaar geleden was deze supermarkt te koop. In januari 2007 hebben mijn zakenpartner en ik de winkel overgenomen. In 2012 is er een forse investering geweest.  De naam van de nieuwe winkel is toen veranderd van Duomarkt naar Coop. Vier jaar geleden trok mijn zakenpartner zich terug. Ik run de winkel nu samen met een ontzettend leuk team van medewerkers.”

 

Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd vind ik het altijd leuk om te wandelen met de hond. Ook fietsen, klussen en tuinieren doe ik graag.”

 

De Liemers?

“Ik ben hier geboren en getogen. De Liemers is natuurlijk ook de plek waar mijn supermarkt staat. Dat geeft een speciale connectie.”

 

Mooiste plekje?

“Het mooiste plekje vind ik uiteraard Pannerden. Ik geniet enorm van het prachtige rivierengebied tijdens het wandelen. Op een goede tweede plaats staat Groessen. Daar ben ik als kind opgegroeid en heb ik veel herinneringen aan.”

 

Lokaal werken?

“Bij lokaal werken ken je jouw klanten en weet je wat er speelt. Zo kun je makkelijk inspelen op de vraag en wens van de klanten. Bovendien is het ontzettend leuk om betrokken te zijn bij het dorp. Daar waar ik kan, ondersteun ik verenigingen en lokale initiatieven. Ik vind het belangrijk dat een dorp haar eigen winkels houdt, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dat houdt het dorp levendig en leefbaar.”

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!