‘Belangrijk om lokaal te werken’

18 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?

“Eef Booltink, ik woon in Spijk. Mijn winkel W.B.S Rijnwaarden is te vinden in Lobith.”

Bedrijf?

“Ruim negentien jaar geleden heb ik een reparatiebedrijf overgenomen van mijn werkgever. Ik wilde zelf de koers bepalen die we op zouden gaan. Later is vanuit het reparatiebedrijf de winkel in Lobith ontstaan, inmiddels bijna vijftien jaar geleden. Bij W.B.S Rijnwaarden verkopen we vooral witgoed en verzorgen ook het onderhoud.”

Vrije tijd?

“Ik houd me graag bezig met het besturen van stichtingen of verenigingen. Denk aan MKB Zevenaar en TIC Tolkamer, maar ook IJsvereniging Rijnwaarden of de Liemerse Uitdaging. Ik zet me graag in voor de regio.”

De Liemers?

“Ik heb op vele manieren een band met de Liemers. Deze regio is mijn geboorteplaats en ik woon er al mijn hele leven. Het mooie van de Liemers is dat de inwoners sterk verbonden zijn met elkaar. Ik heb veel persoonlijk contact met mensen én verenigingen.”

Mooiste plekje?

“Dat zijn er eigenlijk twee: de kade in Tolkamer en de uiterwaarden van het Gelders eiland. Beide plekken hebben een prachtig uitzicht. Mooi dat zoiets te vinden is in de Liemers.”

Lokaal?

“Ik vind het zeer belangrijk om lokaal samen te werken. Vandaar dat het MKB Zevenaar de actie ‘Koop Lokaal’  heeft opgericht. Dan worden niet alleen detailhandels en ondernemers gesteund, maar ook de voetbal- of hockeyclub die gesponsord wordt door al die winkels. We worden er met zijn allen beter van.”

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!