Ben ik digitaal veilig?

16 Views

Uw seniorennetwerk regio-oost nodigt u van harte uit!

Het kan ook ú overkomen dat u niets vermoedend een mailbericht opent van een online vandaal.

Steeds meer misdaad vindt via internet plaats. Veilig in uw woonplaats, achter uw voordeur maar bent u óók veilig op uw computer? Kunnen we nog veilig bankieren? Wat doet de politiek aan uw digitale veiligheid? Wat gaat voor: privacy of veiligheid? En hoe denkt ‘Europa’ daarover?

Wij bieden u een leerzame middag. Twee ter zake deskundige sprekers nemen u mee met concrete voorbeelden over de gevaren en hoe u fraude kunt herkennen. Hoe kwetsbaar u bent en hoe u uw digitale weerbaarheid kunt vergroten. Over hoe kwetsbaar Nederland is en de politieke standpunten in relatie met de Europese verkiezingen? Over bankieren anno nu, phishing en cybercrime en het verkleinen van de risico’s.

Deze themamiddag is interessant voor iedereen, jong en minder jong, ongeacht de politieke voorkeur. Bijwonen is beslist een aanrader! En koffie of thee staat klaar.

In verband met de voorbereidingen willen we graag weten op hoeveel belangstellenden we kunnen rekenen. Daarom ons verzoek: stuur een korte mail als u komt en met hoeveel personen naar: bartsipma55@gmail.com

Om 14.00 uur is de opening door onze voorzitter Anja van Norel. De sprekers zijn Jan Middendorp, lid Tweede Kamer voor de VVD en woordvoerder senioren & bankieren bij de Rabobank.

Plaats: Zalencentrum Wieleman Westervoort
Adres: Dorpstraat 11
Datum: 20 mei 2019
Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur

Graag tot 20 mei !

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!