Benefietdiner voor Guatemala door leerlingen Liemers College

100 Views

Op zaterdag 28 december aanstaande organiseren 6 enthousiaste leerlingen uit VWO 5 van het Liemers College een Benefietdiner voor een project in Guatemala. Volgens leerling Cas van Herpen streven ze ernaar om in februari 2020 een huisje te bouwen voor een arm gezin in Guatemala. Dit benefietdiner is onderdeel van een maandenlange actieperiode als onderdeel van de Liemers College Award. De stichting LCA (LiemersCollegeAward) is opgericht door Jan van den Heuij [docent Engels] en Anno Koning [lichamelijke opvoeding].

De LCAward is voor leerlingen uit de klassen 3, 4, 5 en 6 van het Liemers College. Een leerling die in aanmerking wil komen voor een LiemersCollegeAward zal een bijzondere prestatie moeten leveren waarmee hij/zij zich onderscheidt van de andere leerlingen. De missie van de LCA is het bieden van een plezierig en uitdagend programma, met als doel om leerlingen te laten investeren in hun eigen ontwikkeling.

De LCAward is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan leerlingen die op vier onderdelen een bijzondere prestatie leveren: onderwijs, cultuur, maatschappij en sport & expeditie. Op zaterdag 28 december kan men bij Eet-Lokaal | Café Restaurant & Zalen voor slechts € 40,= genieten van een 3-gangen diner voor het goede doel. Maar liefst € 12,50 per gast die aanschuift bij dit bijzondere diner komt ten goede aan het project.  Naast heerlijk eten kan met genieten van een heerlijk drankje en zal er ook voor amusement gezorgd worden. De inloop is vanaf 17:30u in de binnentuin bij Eet-Lokaal die speciaal voor deze gelegenheid met een parachute overkapt is. Om 18:00u gaan we met z’n allen aan tafel en genieten we van een heerlijk menu samengesteld door Hertzog Olivier en zijn keukenteam.

Reserveren voor dit benefietdiner kan uitsluitend via lcaguatemala@Outlook.com. We vernemen graag er bepaalde dieetwensen zijn en/of er mindervalide personen in het gezelschap zijn i.v.m. de locatie.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!