Bestuursleden Landgoed Huis Sevenaer gezocht!

59 Views

Stichting Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer Memorie zet zich in voor het behoud van Landgoed Huis Sevenaer. Het bestuur is op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden.

Landgoed Huis Sevenaer is een kasteelboerderij in het centrum van Zevenaar. Het landgoed is sinds 1785 in bezit van de familie Van Nispen van Sevenaer. Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer ontwikkelde een visie op de landbouw waarin landbouw en natuur zich in elkaars voordeel ontwikkelen. De jonkheer is in 2012 o. verleden en heeft het landgoed nagelaten aan Stichting Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer Memorie die de ANBI- status heeft. Deze stichting zet zich in voor een zelfstandige rendabele toekomst van de kasteelboerderij, voortbouwend op het gedachtegoed van de Jonkheer.

Het landgoed is in ontwikkeling en daar past een nieuw bestuur bij. Een vijftal bestuursleden met verschillende profielen wordt gezocht. Variërend van voorzitter, penningmeester, bestuursleden onroerende zaken en groen (landbouw en natuur).

Via onze website vindt u meer specifieke informatie over de achtergronden van het landgoed, de profielen en procedure. https://www.huissevenaer.nl/vacatures/

Interesse in een bestuursfunctie?

Bent u geïnteresseerd om bestuurslid te worden of wilt u meer informatie? Stuur uw motivatie en C.V. ter attentie van John Holtrust-Westerbeek per mail naar j.holtrust- westerbeek@huissevenaer.nl. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 14 januari 2022 melden. In de tweede en derde week van januari vinden de gesprekken plaats met de selectiecommissie.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!