Beursvloer de Liemers: meedoen kost niets en levert altijd iets op

106 Views

DUIVEN – Op maandag 18 november handelen verenigingen, stichtingen en bedrijven een uur lang in vraag en aanbod op Beursvloer de Liemers. Geld is taboe op deze beurs. Maatschappelijke organisaties mogen de aanwezige bedrijven alleen vragen om Menskracht, Spullen of Advies.

Dit jaar vindt de Beursvloer van 16.30 uur tot 18.30 uur plaats in De Stek (het nieuwe onderkomen van KerkvoorNu) in Duiven.

Ruim 60 deelnemers meldden zich al aan voor de Beursvloer. Het aanbod van de deelnemende bedrijven varieert van het gebruik van voertuigen, websiteontwikkeling en helpende handen tot financieel- of juridisch advies. De aangemelde maatschappelijke organisaties vragen bijvoorbeeld om opslag- of werkruimte, ondersteuning bij het opzetten van websites, (bouw)materialen, catering en hulp bij het oprichten van een stichting.

Vinden vraag en aanbod elkaar tijdens de Beursvloer op 18 november? Dan is er een ‘match’. De notariskantoren NOTDW en Laarberg leggen de afspraken over de aangeboden hulp en de kleine tegenprestatie van de vrager (bijvoorbeeld een vermelding over de match in een clubblad) dan ter plekke vast.

Vorige Beursvloeredities leverden gemiddeld elke minuut een match op. Dit jaar hopen de beursorganisatoren – Liemerse Uitdaging, Stichting Welcom, Caleidoz en Mikado – dit aantal te overtreffen.

“Meedoen aan de Beursvloer levert altijd iets op. Bijvoorbeeld concrete hulp, nieuwe contacten of gewoon een goed gevoel“, vertelt Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging. “Bedrijven kunnen op een laagdrempelige manier Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij zetten zich belangeloos in om van deze Beursvloer weer een succes te maken. En maatschappelijke organisaties boren netwerken aan, die ze misschien helemaal niet kenden. Verbinden is hier het sleutelwoord. Jong en oud ontmoet elkaar. Candea College leerlingen ondersteunen ons bijvoorbeeld bij de ontvangst, de garderobe en het serveren van de gratis hapjes en drankjes en Swabaa Movements verzorgt de opening. Geweldig!”

Wilt u meedoen? Meld uw bedrijf of maatschappelijke organisatie dan vóór 13 november aan via de website van de Liemerse Uitdaging: liemerseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/
Aanmelden is verplicht, deelname is gratis.

De Beursvloer vindt plaats op maandag 18 november van 16.30 uur tot 18.30 uur in De Stek, Rijksweg 53 in Duiven.

Foto van Jacques Kok: Matchmoment tijdens Beursvloer 2018. V.l.n.r. Peggy Blaauw (GoClean), Henk en Aletta Laarberg (Laarberg Notarissen) en Marloes Heebing (GoClean) in 2018.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!