Het Bier Preuvenement bij HET STADSCAFE in Zevenaar

114 Views

Voor het lessen van de dorst en het kennismaken met verschillende biersoorten is het Bier Preuvenement op het Raadhuisplein in Zevenaar de plek waar je moet zijn. Op zondag 2 juni tussen 13.00 en 19.00 uur vindt de zesde editie plaats. Een smakelijk en gezellig festijn met Bourgondische trekjes, wat de bezoeker zeker zal weten te waarderen. Verder klinkt er muziek van de band Jam of GypsyS en tot slot kan men meedoen aan de verkiezing van het lekkerste biertje.

 

NIEUWE HOOFDSPONSOR

Met trots kunnen wij vertellen dat HET STADSCAFE  in Zevenaar onze hoofdsponsor is van het Bier Preuvenement 2019.  HET STADSCAFE is een nieuwe aanwinst voor het centrum van Zevenaar. Na een lange verbouwing mag het resultaat er dan ook zijn! Een mooie en gezellige entourage waar heerlijk gegeten en veel speciaalbieren geproefd kan worden. .

Voor de speciaalbier liefhebbers hebben we helemaal lekker nieuws! Veel bieren van het Bier Preuvenement 2019 zijn na 2 juni ook daar te verkrijgen. Naast de bieren hebben ze ook de lekkerste spareribs en saté. Heb je ze nog niet geproefd, pak dan je kans op 2 juni op het Bier Preuvenement!

Aanwezige brouwerijen

Maar liefst dertien brouwerijen zullen deze dag op het Raadhuisplein aanwezig zijn:

Stadsbrouwerij Wittenburg, Brouwerij de Brouwerick en Paljas bier uit Zevenaar. Uit Arnhem Brouwerij het Roze Varken, Brouwerij Davo, Leroy Brown Brewery. Brouwerij Wentersch uit Winterswijk , Brouwerij Borrelnoot uit Nijmegen, Brouwerij ‘t IJ uit Amsterdam, Kraft Bier uit Tilburg, Brouwerij Ghoplin uit Veenendaal, Brouwerij Alderbastend uit Twello, en Brouwerij Romondt uit Dieren.

Gemoedelijke sfeer

Kenmerkend voor dit Bier Preuvenement is de gemoedelijke sfeer. Los van de speciale bieren kun je ook iets lekkers bestellen bij de aanwezige eetkraampjes van HET STADSCAFE  en bij Jeroen Peters van de Buitenkok  Het meeste bier komt uit de tap of wordt uit een flesje in een glas geschonken. Dit glas huur je voor twee euro, waar je bij inlevering een euro voor terugkrijgt. Verder werken alle brouwerijen met muntjes die je op het plein kunt kopen.

Naast de hoofdsponsor HET STADSCAFE en muntsponsor Theo Optiek willen wij bij deze alle overige sponsoren bedanken voor hun financiële bijdrage om dit gezellige evenement weer mede mogelijk te maken.

Voor specifieke informatie over de brouwerijen, staat een uitgebreide omschrijving op www.bierpreuvenement.nl.

Tot 2 juni!

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!