Bierfest in Pannerden met Partyband Ien Orde

127 Views

Partyband Ien Orde organiseert op 9 februari voor de tweede keer een Bierfest in het schuttersgebouw van Pannerden. Na het daverende succes van de eerste editie gaat nu opnieuw het dak eraf!

Tirolermuziek, pullen bier, Lederhosen en Dirndls zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellige avond. Dat bleek bijna twee jaar geleden toen voor de eerste keer het Bierfest in Pannerden werd georganiseerd. “De sfeer was perfect en de reacties waren overweldigend”.

Daarom heeft Partyband Ien Orde opnieuw de stoute schoenen aangetrokken en hopen zij het feest van de vorige keer te overtreffen.
Hiervoor zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang. Er wordt op dit moment druk gerepeteerd voor de show en hard gewerkt aan de aankleding. Het schuttersgebouw zal compleet worden omgetoverd in Tiroler sferen.

Partyband Ien Orde is een groep jonge muzikanten die veel plezier hebben in het maken van stemmingsmuziek. Met hun brede repertoire, van polka’s tot moderne hits, weten zij van elke gelegenheid een feest te maken. Samen met een populaire DJ zal ook het Bierfest van begin tot het einde vol energie zitten.

Kaarten voor het Bierfest kosten in de voorverkoop slechts €5,- en zijn verkrijgbaar bij Cafetaria Janssen in Pannerden. De entree aan de deur bedraagt €7,50. Het feest begint om 20:00 uur en de zaal opent 19:30 uur. Vragen kunt u mailen naar ienordepannerden@gmail.com

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!