Bijeenkomst Maatschappelijk verantwoord en Duurzaam ondernemen

78 Views

Zaterdag 18 november van 10.00 uur – 12.00 uur op het prachtige landgoed Halsaf, Beekseweg 2, 6909 DR Babberich

In een panelgesprek vertellen de Zevenaarse ondernemers Arthur de Nerée van de Koekfabriek en Fred Hakvoort van BKC hoe hun onderneming tot stand is gekomen en wat hun ervaring is met maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Regelgeving, pro-cedures en de mee- of tegenwerking van overheden zal aan de orde komen. De gespreksleiding wordt verzorgd door Arthur Boone, VVD-wethouder van de gemeente Westervoort. Remco Dijkstra, VVD-Tweede Kamerlid maakt ook deel uit van het panel. Het publiek heeft uiteraard gelegenheid om aan het panel vragen te stellen.

De Koekfabriek is een maatschappelijke voorziening en er wordt samengewerkt met lokale zorgpartners. Het landgoed Halsaf, waar de Koekfabriek gevestigd is, is een cultureel erfgoed. Het heeft een B&B en er worden culturele activiteiten gehouden.

BKC, partner in groen en milieu: Hier worden duurzame en innovatieve oplossingen bedacht, zoals de aanleg van olifantsgras (miscan-thus) ter bestrijding van fijnstof, de productie van miscanthuspapier en de vezelhennepkweek.

U bent van harte welkom en de inloop is vanaf 9.30 uur. Aanmelden per mail bij Brigitte Keijser, campagnecoördinator VVD afd. Zevenaar, brigittekeijser@hotmail.com

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).