Bob Keurentjes nieuwe voorzitter GAJK

4 Views

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering heeft Bob Keurentjes de GAJK voorzittershamer van Gert-Jan Eggink overgenomen.

Bob is sinds 2019 actief bij het GAJK bestuur. “De afgelopen jaren is er ontzettend veel op de sector afgekomen. Het is mij wel duidelijk geworden dat het van groot belang is om de stem van de jonge boer te laten horen. Het praktische inzicht, aanpassingsvermogen en het innovatieve karakter van de agrarische jongeren kan vele oplossingen bieden. Ik ben blij met het vertrouwen en wil me vol inzetten zodat de stem van onze leden nog meer gehoord wordt.”

Gert-Jan Eggink vult aan: “Het is ook belangrijk om een duidelijk verhaal vanuit de jonge boeren te laten horen. Ik ben ervan overtuigd dat Bob dit geluid kan laten horen.”

Wij bedanken Gert-Jan Eggink voor zijn inzet de afgelopen jaren. Hij heeft zich vanaf 2017 voor de vereniging ingezet. Gert-Jan treedt af omdat hij de maximale bestuursperiode van vier jaar heeft bereikt.

Het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK) is de vereniging voor jonge boeren en tuinders in Gelderland. Het GAJK wordt bestuurd door jonge vertegenwoordigers, die in ieder geval één ding gemeen hebben: de drive zich in te zetten voor de positie van agrarische jongeren.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!