Boekenweek in Bibliotheek Montferland

14 Views

Vier de Boekenweek in Bibliotheek Montferland

 

Bibliotheek Montferland doet mee aan de 88e editie van de Boekenweek. Het thema van dit jaar is: ‘Ik ben alles’. Kom van 11 t/m 19 maart naar de bibliotheek voor boekentips, doe mee aan gratis workshops én speel online onze Boekenweekquiz.

 

Het thema van dit jaar gaat over onze identiteit. Welke rollen vervullen we in het leven? Door boeken te lezen, leer je jezelf én anderen nog beter kennen. In de bibliotheek zijn er natuurlijk boeken over het thema van de Boekenweek. Daarnaast kan iedereen meedoen aan workshops die aansluiten op het thema.

 

Bij kunstenares Ineke van Geemen maken deelnemers een dubbelportret. Dat is een driedimensionaal werk waarin een tekening en een foto gecombineerd worden. De workshop is van 12.30-14.00 uur op zaterdag 11 maart in Bibliotheek Didam en dezelfde tijd op zaterdag 18 maart in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

 

Auteur en spreker Yvonne Mol geeft een Werkzoeken2.0 workshop. Deelnemers ontdekken wat echt bij ze past. Dat is ook interessant voor mensen die nu geen (nieuw) werk zoeken. De workshop is op woensdag 15 maart van 20.00-21.30 uur in Bibliotheek Didam.

 

De workshops zijn gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om mee te doen. Aanmelden is verplicht. Aanmelden kan in de bibliotheek, telefonisch via 0316 221184 of via de website van de bibliotheek. Op de website van de bibliotheek vind je meer informatie over de Boekenweek, boekentips én een Boekenweekquiz. Iedereen van 18 jaar en ouder, lid of geen lid van de bibliotheek, kan meedoen aan de quiz. Je maakt kans op een gevulde Boekenweektas!

 

Meer informatie: www.bibliotheekmontferland.nl/boekenweek

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!