Boemelburgers eten met Carnaval

112 Views
Zevenaar – Op zondag 3 en maandag 4 maart worden er weer Boemelburgers gebakken voor alle carnavalisten in Boemelburcht. De hamburgers worden dit jaar gebakken door TOPCHEF Mariël Cornelissen. De winst van deze ludieke actie komt geheel ten goede aan het Zevenaarse carnaval.
“Boemelburgers zijn naast carnavalisten uit Zevenaar ook hamburgers.” Vertelt Marjan Span-Joosten initiatiefneemster van de actie, enthousiast.  “Het idee om Boemelburgers te gaan verkopen is ontstaan uit een geintje tijdens de koffie. Iedereen bij hetSpan.nl werkt er belangeloos aan mee, we maken een opvallende kraam, regelen de reclame en helpen bij de verkoop van de Hamburgers. Dat is een keer iets anders dan websites of logo’s maken achter je bureau.’
 
Chefkok doet ook mee
Als cateraar bij Horeca AnnoNu is Jordi van Rootseler verantwoordelijk voor de smaak en de kwaliteit van de burger. “Wij gaan een voedzame en hele smakelijke burger maken. ”  belooft van Rootseler, “ Slager Franz Gerritschen heeft een smakelijke runderburger samengesteld, Groenteboer Lex Hendriks levert verse groente en Bakker Paul Berntsen zorgt voor de broodjes”. Dit jaar heeft ook chefkok Mariël Cornelissen belangeloos haar medewerking toegezegd en helpt twee dagen hamburgers bakken.
 
Goede doel
De winst van de Boemelburgers komt geheel ten goede aan het Gezamenlijk Zevenaarse Carnaval. In overleg met het GZK wordt er na de carnaval naar een goede bestemming gezocht. 
 
Waar vind je de Boemelburgers
Je kunt ze op zondag vinden vlakbij Sporthal Lentemorgen en tijdens het frühshoppen staan ze de hele dag in het centrum van Zevenaar op de kruising Raadhuisplein/Didamsestraat.
 
Kijk ook op: www.boemelburger.nl 
Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).