Braamhuis Zevenaar organiseert thema-avond over Voeding en Kanker

60 Views

Het Braamhuis in Zevenaar organiseert op donderdag 11 april een thema-avond over “Voeding en Kanker”. Aanvang 19.30 uur in het Braamhuis, Reisenakker 12 in Zevenaar. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

De avond wordt geleid door Peter Haima. De rol van voeding bij genezing en preventie van ziekte staat volop in de belangstelling en ook bij artsen ontstaat steeds meer interesse voor dit onderwerp. Peter Haima is medisch bioloog en yoga docent. Hij werd in 2010 zelf getroffen door kanker. Tijdens de lezing vertelt hij over zijn ervaringen hiermee en hoe hierdoor zijn interesse ontstond in voeding en leefgewoonten in relatie met kanker. Op inspirerende wijze zal hij zijn kennis met de aanwezigen delen en laten zien dat mensen zelf actief kunnen bijdragen aan herstel door aanpassing van voedingsgewoontes en leefstijl. De thema-avond wordt rond 21.00 uur afgesloten.
Belangstellenden worden verzocht zich van tevoren aan te melden via email activiteitenbraamhuis@gmail.comof telefonisch via 0316-332111. Vermeld hierbij uw telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!