Cheque voor Stichting Leergeld de Liemers namens het Bierpreuvenement

116 Views

Onlangs mocht de coördinator van Stichting Leergeld de Liemers, Daniëlle Grob (links), een cheque t.w.v. € 160,- in ontvangst nemen van Karin Hoefnagels (rechts) namens het Bierpreuvenement.

In de decembermaand wilde zij graag een lokaal goed doel ondersteunen en kwamen via de wethouder van de gemeente Zevenaar, Belinda Elfrink, bij Stichting Leergeld de Liemers uit.

Stichting Leergeld de Liemers heeft als doel te voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement raken als ze niet kunnen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten. Met name voor kinderen van ouders die weinig tot geen financiële middelen hebben. Leergeld vindt dat alle kinderen mogen meedoen. De stichting richt zich op alle schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar binnen de Gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Montferland. Leergeld vindt dat alle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten als sport, cultuur, zwemles, schoolreis of werkweek. Zelfs een fiets en een laptop mogen niet ontbreken. Want het is beter NU ondersteuning te geven, dan later duur “leergeld” te betalen.

Van iedere verkochte Bierbox werd er € 1,- gedoneerd aan Stichting Leergeld. Volgens Hoefnagels van het Bierpreuvenement viel de verkoop van de Bierboxen een beetje tegen in verband met de coronamaatregelen. Er zijn dus nog een aantal Bierboxen beschikbaar. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@bierpreuvenement.nl

Foto: Gaby van Ampting

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!