Coronakindje The Same is volledig op stoom

21 Views

The Same begon ooit als corona-kindje, een pandemie-bandje, maar is inmiddels volledig op stoom en in sneltreinvaart op weg naar de podia. Op vrijdag 16 juli speelt de Doetinchemse band om 20.00 uur in het muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg.

Dit voorjaar werd het debuutalbum ‘Some Perfect Sense’ afgerond; de release was in april. De eerste single, Marylou, werd meteen door vier radiozenders opgepakt en door radio Gelderland prompt gebombardeerd tot podiumplaat. Na een periode van onverstoorbaar door-repeteren is het nu tijd om live van zich te laten horen. Met verwacht doordachte popmuziek, fraaie samenzang en een flinke diversiteit aan stijlen, en … met louter eigen werk! Het uitgangspunt van The Same is muziek maken waar het plezier vanaf spat, maar tegelijk gevoelig besnaard. Vrolijke songs, kortom, met een snikje. Mainstream en tóch uniek!

Zo zit dat

The Same over zichzelf: ‘Natuurlijk zijn we allen gevormd door een keur aan muzikale invloeden. Déze muziek vond en bond ons. Zo zit het in ons lichaam, zo komt het eruit. Vandaar dat het lekker kli(n)kt. We spelen in een band en voelen hetzelfde: The Same
Zo zit dat. Goed.’

Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés spelen volgens het principe Pay as you go away. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. Was u tevreden? Laat dat dan merken.

Vrijdag 16 juli, 20.00 uur | The Same | Pay as you go away

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!