De beste onderwaterfotografen van duikteam Sub Aqua Libera

112 Views

Afgelopen week vond bij duikteam Sub Aqua Libera (SAL) de prijsuitreiking van haar onderwaterfotografie wedstrijd plaats.
Enkele maanden geleden konden de onderwaterfotografen uit de vereniging foto’s insturen waarop later door de overige leden gestemd werd. 7 leden stuurden hun 3 mooiste foto’s per categorie in.
Sven Thoonen sleepte de prijs binnen voor de categorie zoutwater, Ruud Dorland won de prijs voor de categorie zoet water en Jos van Zijl wist met 2 foto’s in beide categorieën de “overall ” prijs te winnen. De mannen wonnen een aan de bar te besteden bedrag en hun foto’s zijn te bewonderen in het clubhuis.

Duikteam SAL geeft lessen aan beginnende en gevorderde duikers vanaf 14 jaar. Ook bieden wij speciale jeugdlessen voor kinderen vanaf 10 jaar en zijn wij dit najaar begonnen met “Snorkel je Fit”, een programma speciaal voor senioren.
Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende introduik via www.subaqualibera.nl. Hier vind je ook meer informatie over opleidingen, jeugdlessen, kinderfeestjes en Snorkel je Fit.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!