zaterdag, december 9, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDe leukste ruilhandel met gesloten knip!

De leukste ruilhandel met gesloten knip!

Maandag 14 november vindt de zesde editie van Beursvloer de Liemers plaats. Hét evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, inspireren en helpen, in concrete vorm.

Alles lijkt op een gewone beurs, alleen wordt hier gehandeld met gesloten knip. Oeroude ruilhandel dus, jij hebt iets (over) dat ik kan gebruiken en je krijgt er ook iets voor terug.De Beursvloer is er voor ondernemers die graag iets willen betekenen voor de samenleving en hun maatschappelijke imago willen versterken. Én de Beursvloer is er voor lokale verenigingen, stichtingen en buurtinitiatieven die ondersteuning kunnen gebruiken in de vorm van kennis, kunde of goederen.

In 2021 leverde de Beursvloer meer dan 50 matches op met een maatschappelijke waarde van ruim 68.000 euro. Foto Jacques Kok
Waarom een Beursvloer en voor wie?

Veel Liemerse stichtingen en verenigingen zetten zich met hart en ziel in voor de lokale samenleving. Zij beschikken daarbij niet op ieder moment over voldoende middelen, kennis, menskracht, faciliteiten en netwerken om hun doelen te verwezenlijken.

Daar staat tegenover dat veel bedrijven iets willen betekenen voor de lokale samenleving en bereid zijn hulp te bieden met hetgeen zij in huis hebben. Expertise, inventaris wat afgeschreven wordt, (opslag)ruimte, het delen van een netwerk, helpende handen of materialen. Allemaal inzet waar maatschappelijke organisaties vraag naar hebben.

Op de Beursvloer gaan deze partijen letterlijk met elkaar ‘de vloer op’. Een uur lang krijgen zij de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te onderhandelen over vraag en aanbod, met gesloten beurs. En is er een match, dan biedt de ontvangende partij een leuke tegenprestatie. Dat varieert van een huisgemaakte appeltaart tot het geven van een workshop. Op de Beursvloer valt dus véél winst te behalen, voor alle deelnemers.

Meer informatie Beursvloer
Waar en wanneer

Maandag 14 november, van 16.30 tot 19.00 uur
Symbion – Hoge Witteveld 2 – 6942 RD – Didam

De locatie is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Symbion is een school voor praktijkonderwijs met als belangrijkste doel haar leerlingen goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt, maar ook om ze te helpen op te groeien tot sterke en zelfstandige volwassenen. Kom op 14 november zelf kennis maken met deze prachtige school, haar leerlingen én wat zij voor jou kunnen betekenen!

Meedoen is gratis 

Ben jij een betrokken ondernemer en wil je jouw maatschappelijke imago versterken, of zoek je voor jouw club of stichting manieren om wensen te realiseren, meld je dan aan en ervaar zelf wat je in één uurtje handelen kunt bereiken.

Deelname kost weinig voorbereiding en is gratis. Een stand opbouwen is niet nodig, maar je mag altijd een banner meenemen. De leerlingen van Symbion zorgen deze avond voor een hapje en een drankje.

Meld je aan via onderstaande button of ga naar https://liemerseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer/. Na inschrijving ontvang je meer informatie over het programma, de deelnemers en hun vraag & aanbod.

Inschrijven Beursvloer
Heb je vragen of wil je meer weten over de Beursvloer? Neem gerust contact op via info@liemerseuitdaging.nl of kijk op onze website liemerseuitdaging.nl/beursvloer-2022/

We zien je graag op 14 november. Bekijk de aftermovie van Beursvloer 2021 om alvast in de stemming te komen 🙂

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties