De Liemers als belangrijke Nederlandse streek

102 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Maarten Leuverink, woonachtig in Duiven”

Bedrijf?

Elektronica is altijd mijn hobby geweest. In februari 2015 ging een wens van mij in vervulling: ik mocht in Duiven mijn eigen Media Markt openen. Daarmee kwam mijn favoriete winkel in mijn favoriete dorp. De uitdaging  is om met ons team ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste producten mee naar huis nemen en op een prettige manier geholpen worden. Ook kunnen we steeds meer klanten helpen op het gebied van reparaties van smartphones, tablets en computers.”

Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden samen te zijn, films te kijken of muziek te maken.”

Liemers?

“Ik woon en werk in Duiven. Mijn kinderen zijn hier opgegroeid. Ook ben ik lid van de Lions Club Duiven en ik bemoei me graag met zaken in de Liemers. Zo heb ik samen met een groepje muziekliefhebbers Battle of the Bands de Liemers georganiseerd.”

Mooiste plekje?

“Met onze hond Bella heb ik al veel van de Liemerse natuur gezien. Het mooist vind ik de ochtendmist boven het water in het Horsterpark.”

De Liemers Helemaal Goed?

“Ik draag De Liemers Helemaal Goed een warm hart toe. We mogen trots op de Liemers zijn. Ieder dorpje en stadje heeft zijn eigen evenementen en tradities. We hebben enorm veel succesvolle bedrijventerreinen die zich kunnen meten met de grootsten van Nederland.  Ik vind het erg goed dat we het lokale zoveel mogelijk koesteren en daarnaast gezamenlijk de Liemers als belangrijke Nederlandse streek promoten.”

Verder?

“De aansluiting op de A15 en de komst van de Fashion Outlet… Er zijn veel uiteenlopende meningen. Maar één ding staat volgens mij vast: het belang van de Liemers zal in Nederland steeds groter worden.”

Foto: Ilya

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!