‘De Liemers is een gemoedelijke regio’

212 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Alex Duiker. Ik ben regelmatig verhuisd en woon nu in Arnhem-Noord. Samen met mijn broer Jaap ben ik eigenaar van Von Gahlen in Zevenaar.”

Bedrijf?
“Von Gahlen is een internationaal familiebedrijf en bestaat 47 jaar. Na mijn studie bedrijfskunde in Groningen heb ik vijf jaar in Amsterdam gewerkt, daarna heb ik hier mijn plek gevonden. Mijn oudere broer werkte er op dat moment al twee jaar. Von Gahlen is producent van met lood afgeschermde laboratoriuminrichting, voor nucleaire geneeskunde en radio-farmaceutische industrie. Naast de gewone taken richt ik me op de commercie, waardoor ik veel contact heb met internationale klanten. Door de coronacrisis zit reizen er even niet in, maar beeldbellen is een goede oplossing.”

Vrije tijd?
“Ik ben vaak bezig met mijn gezin. We hebben twee dochters, van drie en zes jaar oud. We vinden het leuk om samen te reizen.”

De Liemers?
“Ik vind het een fijne regio om in te werken. De Liemers is een gemoedelijke regio met een stuk nuchterheid.”

Mooiste plekje?
“Ik zie vooral veel van industrieterrein Hengelder, de natuur moet ik nog verder ontdekken. Voor wat gezelligheid ga ik graag met klanten lunchen bij Jan & Jan in Didam.”

Lokaal werken?
“Wij gaan als bedrijf de hele wereld over, maar doen zoveel mogelijk zaken met lokale bedrijven. Zo verzorgt DO-IT uit Didam onze ICT en hebben we veel leveranciers uit de Liemers die onderdelen maken voor ons product. Door goed samen te werken versterken we elkaar én de regio.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!