‘De Liemers is gewoon prachtig’

36 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Josina Janwarin, wonend in Zevenaar. Mijn functie is Ik zorg ervoor dat de burgemeester zijn werkzaamheden onder de juiste omstandigheden kan uitvoeren. Daarbij let ik op een goed agendabeheer en zorg ik ervoor dat de burgemeester zijn tijd zo effectief mogelijk benut. Ook bereid ik zijn werkbezoeken voor. Hiervoor onderhoud ik nauw contact met ketenpartners. Daarnaast houd ik mij bezig met het referentenonderzoek ten behoeve van aangevraagde koninklijke onderscheidingen. Afgezien van alle post, mail, uitnodigingen, agendaverzoeken en telefoontjes weet je ’s ochtends nooit wat er die dag allemaal zal gebeuren.”

 

Hoe leuk is het om uw werk te doen?

“Als ondersteuner ben ik altijd in de weer: ‘always on the (digital) run.’ Ik zet mijn ervaring graag in ten gunste van het college, in dit geval voor de burgemeester. Ik krijg energie van een echte spin-in-het-web rol. Met plezier stel ik een beetje orde op zaken. Het is divers en uitdagend werk, waarbij ik leuke en fijne collega’s heb.”

 

Vrije tijd?

“Ik wandel, tuinier en fiets graag in mijn vrije tijd.”

 

De Liemers?

“Ik ben geboren en getogen in Zevenaar. Het is hier erg prettig wonen: de mensen zijn gemoedelijk en altijd in voor een praatje.”

 

Mooiste plekje?

“Je hebt hier heel veel mooie plekken… ik zou er niet echt één kunnen noemen. De Liemers is gewoon prachtig.”

 

 

Meer lezen over ondernemers? klik dan hier

liemers werkt Josina Janwarin

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!