‘De Liemers: Rust en gezelligheid’

62 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Anet Penninga, wonend in het gezellige dorpje Duiven. Ik werk nu al twaalf jaar bij bakkerij Hilvers, dat ook in Duiven ligt. Ik ben moeder van drie zoons en mijn twee kleindochters komen regelmatig bij oma langs in de winkel!”

Bakkerij Hilvers?
“Bij een bakker werken is meer dan alleen broden verkopen. Klantcontact is heel belangrijk. Omdat veel mensen regelmatig langskomen, bouw je je een speciale band op. Uiteindelijk komen mensen niet alleen maar voor hun brood naar de bakker, maar ook voor de gezelligheid. Ik ben zelf een echte babbelaar, dus ik geniet nog elke dag van mijn werk!”

Vrije tijd?
“Ik pas met liefde op mijn twee kleindochters. Ik ben graag actief bezig, dus we gaan vaak picknicken, wandelen of maken een fietstocht.”

De Liemers?
“Veel familie van mij woont in de Liemers. Daarbij is het voor mij belangrijk om in een omgeving te wonen waar genoeg te doen is, maar waar ik ook rust kan vinden. De Liemers is een mooie combinatie van rust en gezelligheid. Mensen zijn vriendelijk voor elkaar en er zijn leuke cafés en winkels. Er is genoeg te doen! Als ik even tot rust wil komen, kan ik altijd ontspannen in de mooie natuurgebieden.”

Mooiste plekje?
“De Loodijk! Als je goed zoekt, kun je daar veel verschillende dieren spotten. Ik ben er regelmatig te vinden met mijn kleindochters en mijn hond Max. Vaak picknicken we dan, met een heerlijk broodje van bakkerij Hilvers natuurlijk!”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!