‘De Liemers voelt als thuiskomen’

33 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?

“Sjoerd Jonker. Ik woon in Arnhem en werk bij recreatiepark De Veerstal. Daar houd ik samen met een collega de horeca draaiende, zoals het restaurant, de snackbar en de foodtruck.”

Werk?

“Voor mij is werken in de horeca het mooiste vak wat er is. Het vaste basisteam waar ik mee werk, is het daar helemaal mee eens. Dat straalt ook uit op je gasten. Het maakt het gezellig. Bij de Veerstal komen een heleboel mensen die vrij hebben of op vakantie zijn. De sfeer is daardoor erg ontspannen, net alsof je zelf op vakantie gaat. Het is fantastisch om het al die mensen naar de zin te maken. Allemaal probeer je nét dat beetje extra te doen, wat de gasten dan ook merken.”

Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een hengeltje uit te gooien. Ik ben op mijn werk dag en nacht onder de mensen, dus het is wel eens lekker om even alleen te zitten. Ik vind het ook fantastisch om naar mijn kinderen te kijken bij het voetballen.”

De Liemers?

“De Liemers is een hele mooie regio. Ik woon er zelf niet, maar het voelt voor mij toch een beetje als thuiskomen.”

Mooiste plekje?

“Heel de Liemers is gewoon prachtig. Je rijdt zo de natuur in, je kunt vissen, je kunt wandelen, je kunt fietsen. Maar als ik écht moest kiezen, dan is De Veerstal natuurlijk het mooiste plekje!”

FOTO

Sjoerd Jonker: “Horeca is het mooiste vak wat er is.”

Foto: Floor Koers

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!