De Nathalzen openen carnavalsseizoen op Elfde van de Elfde

66 Views

De start van het carnavalsseizoen komt razendsnel dichterbij. Op de Elfde van de Elfde (maandag 11 november) opent carnavalsvereniging De Nathalzen uit Loo het nieuwe jaar in schuttersgebouw Willem Tell. Er wordt een toost uitgebracht op wéér een mooi seizoen. De zaal is om 19.15 uur open. Iedereen is uitgenodigd, zowel leden als niet-leden.

Start kaartverkoop Loose Avond
Om 20.11 uur start de vereniging tevens met de kaartverkoop voor de Loose Avond van zaterdag 30 november (aanvang: 19.30 uur). De Loose Avond is de drukbezochte pronkzitting waarop lokale artiesten optreden en De Nathalzen het nieuwe kabinet installeren. Langzaamaan begint het speculeren wie in de voetsporen treden van prins Peter en prinses Janny.

Leden kunnen op de Elfde van de Elfde per lidmaatschapskaart twee gratis kaartjes voor de Loose Avond afhalen. Er zijn genummerde kaarten die corresponderen met de plaatsen in de zaal. Het afhalen van kaarten kan alleen op vertoon van de nieuwe lidmaatschapskaart. Die ontvangen leden in de aanloop naar de Elfde van de Elfde thuis in de brievenbus. Het is tevens mogelijk om op de Elfde van de Elfde lid te worden van De Nathalzen.

Drukte in november

“De meesten denken bij carnaval aan het feest in februari, maar bij De Nathalzen is november al een heel drukke maand. We organiseren mede het Loofest (3 november, red.) dat in korte tijd is uitgegroeid tot een populair feest. En met de ludieke, carnavaleske, herkenbare acts is de Loose Avond voor velen een hoogtepunt. Het thema dit jaar is ‘daor zakt mien de boks vanaf’. Artiesten geven daar op een eigen manier invulling aan”, zegt president René de Kramer van De Nathalzen.

Fotobijschrift: een optreden van de Hallootjes tijdens een eerdere editie van de Loose Avond. Links Dirk Thuss, rechts Albert Booltink.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!