‘De natuur in de Liemers is prachtig’

280 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Dennis van den Dam. Ik woon in Groessen en daar staat ook mijn bedrijf: Van den Dam Schilderwerken.”

Bedrijf?
“Ik kom uit een familie van schilders, met acht man in het vak. Ik ben opgeleid en heb gewerkt bij Van den Dam in Duiven. In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in Groessen als eenmanszaak. Inmiddels heb ik twee man personeel in dienst en loopt hier ook een leerling schilder. Daarnaast hebben we een hoogwerker, zodat we ook op lastig bereikbare of hoge plaatsen goed en veilig kunnen werken. We voeren werkzaamheden uit door het hele land, maar zijn vooral te vinden in onze eigen omgeving. De diversiteit van de werkzaamheden maken het schildersvak zo mooi: van binnen- of buitenschilderwerk, wandje behangen en Airless muurverf spuiten op wanden en plafond tot glasvlies plakken. Geen week is hetzelfde. Gelukkig kunnen de werkzaamheden ondanks corona gewoon doorgaan op anderhalve meter, zodat het veilig is voor personeel en klant.”

Vrije tijd?
“Ik sport vaak: hardlopen, fietsen en rugby. Daarnaast geniet ik natuurlijk van het gezin. Ik ben de trotse vader van twee dochters van negen en zeven jaar oud.”

De Liemers?
“Ik heb mijn hele leven in De Liemers gewoond en gewerkt. Het is mijn thuis.”

Mooiste plekje?
“De Liemers heeft een heleboel mooie plekjes, vooral de natuur is prachtig. Hét mooiste plekje, dat is natuurlijk Groessen!”

Lokaal werken?
“Ik vind lokaal werken erg belangrijk en probeer dit ook zoveel mogelijk te doen. Samen maak je tenslotte het verschil.”

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!