Dickens in de Liemers; in het weekend van 9, 10 en 11 december

252 Views

De voorbereidingen voor Dickens in de Liemers zijn in volle gang.
Deze sfeervolle kerstmarkt is dit jaar op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Stap terug in de tijd van schrijver Charles Dickens tijdens “Dickens in de Liemers”. In het omgetoverde Horsterpark kom je boeren, burgers en buitenlui tegen. Er loopt een schoorsteenveger, marktkraamster en schoenenpoetser rond. Zwervers bedelen om geld, de wasvrouwen doen hun wasje, boefjes stelen en de orde wordt gehandhaafd door de veldwachter. Kantoorklerken, keurige dames en deftige notabelen flaneren door de straten en buigen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert. Ondertussen wagen bezoekers zich aan een gokje bij het Rad van Fortuin en de verloting.

Overal in het Horsterpark zijn optredens. Er is een kinderplein met oudhollandse spelen en luisteren naar de verhalenverteller. De geur van popcorn, gerookte vis, marshmallows, glühwein en brandend hout hangt in het verlichte park. Geniet in het sfeervolle theater van het toneelspel, zang en dans van kinderen en de kerstliederen van de muziekgroepen.

De straatmuzikanten verhogen de kerstsfeer. Vuurkorven en duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Kooplui bieden hun waar aan en handwerkers demonstreren hun ambacht op de kerstmarkt.

Dit jaar staan er ruim 50 kramen vol mooie, leuke en lekkere spullen.
Beleef deze sfeer in het weekend van 9, 10 en 11 december 2022 tijdens Dickens in de Liemers in het Horsterpark, Horsterparklaan 3 in Duiven!
Check onze website voor updates: www.dickensindeliemers.nl
We zijn ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!