Dieren van kinderboerderij Rosorum zoeken sponsors

57 Views

Diersponsoring is een fijne mogelijkheid voor kinderen die zelf geen dier kunnen houden, om toch een band met een konijn, cavia of geitje op te bouwen. Het bedrag dat de kinderboerderij hiervoor ontvangt is een bijdrage in de kosten voor de verzorging en het voer van de dieren.

Afgelopen jaren hebben al veel ouders en kinderen van deze gelegenheid gebruik gemaakt. De bijdrage is afhankelijk van de grootte van het dier. Iedere sponsor ontvangt een mooie sponsorkaart met foto’s van het gekozen dier. In de loop van het jaar volgen een aantal foto’s en korte berichtjes hoe het met het sponsordier gaat. Kijk op de website wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kan een dier gesponsord worden?

Een bezoekje aan de dieren op de kinderboerderij voor de echte kennismaking met het dierenvriendje is natuurlijk wel het leukste. De dieren vinden het altijd leuk om bezoek te krijgen en ieder is van harte welkom op de kinderboerderij Rosorum, Methen 2b in Zevenaar. Via https://www.kinderboerderijrosorum.nl/sponsor-een-dier/ kan de sponsoring geregeld worden.

Vrienden van de kinderboerderij

Ook bedrijven kunnen de kinderboerderij ondersteunen als Vriend van de kinderboerderij. De jaarlijkse financiële bijdrage van de gemeente Zevenaar dekt slechts een klein deel van onze exploitatie. Daarom is de kinderboerderij voor het grootste gedeelte afhankelijk van sponsorgelden en andere giften. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.kinderboerderijrosorum.nl/vrienden-van-de-kinderboerderij/. Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen en nadere informatie te vragen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!