Digitaal café over digitaal nalaten

21 Views

Met een goede beveiliging zorg je ervoor dat niemand zomaar toegang heeft tot je smartphone of computer. Met een lastig te raden wachtwoord beveilig je je online accounts. Als iemand komt te overlijden, kunnen die goed beveiligde apparaten en accounts lastig zijn voor nabestaanden. Zonder een wachtwoord zit alles op slot. Tijdens het eerste Digitaal café van 2023 vertelt een specialist van SeniorWeb wat je zelf kan doen om je gegevens goed over te dragen én wat je als nabestaande kan regelen.

Het Digitaal café is van 11.15 – 12.45 op zaterdag 14 januari in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 28 januari in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding over digitaal nalaten. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computer en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij de cursus.

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!