Digitaal café over veilige accounts

12 Views

Wil je inloggen in je computer of smartphone of bijvoorbeeld iets kopen of regelen op internet? Dan heb je vaak een account nodig. Tijdens het Digitaal café in oktober legt een specialist van SeniorWeb Montferland uit wat een account precies is en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw accounts veilig zijn.

 

Het Digitaal café is van 11:00 – 12:00 op zaterdag 8 oktober in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 22 oktober in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. In oktober sluit het Digitaal café aan de themamaand van SeniorWeb over het beheren en beveiligen van accounts. Bij het Digitaal café vertelt SeniorWeb Montferland meer over hoe je ervoor zorgen dat jij de enige bent die toegang krijgt tot je gegevens. En hoe weet een computer, tablet, smartphone of website wie jij bent? Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

 

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computer en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij de cursus.

 

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!