‘Ik draag de Liemers een warm hart toe’

93 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Dorothé Kuppens, ik woon in Didam en werk bij Baston Wonen als medewerkster bij de klantenservice.”

Baston Wonen?

“Ik ben 23 jaar geleden gevraagd of ik interesse had in een functie bij de Stichting Volkshuisvesting Zevenaar, de voorganger van Baston Wonen.

Ik begon op de afdeling financiën, stapte over naar de reparatielijn en vervolgens de klantenservice. Ik werk voor en met bewoners en woningzoekenden. Er zit veel diversiteit in mijn werk en dat maakt het leuk! Ik krijg hier veel energie van, omdat ik samen met collega’s en samenwerkingspartners kan samenwerken aan prettig en betaalbaar wonen.

Ik beantwoord vragen over het zoeken en toewijzen van een woning en ga bijvoorbeeld in op reparatieverzoeken, huurbetaling en leefbaarheid.”

Vrije tijd?

“Naast mijn werk ben ik vooral in Didam erg actief. Ik was jarenlang omroepster bij de thuiswedstrijden van DVC’26 1, zat ik in het bestuur van de Oudheidkundige Vereniging en nu zit ik in het bestuur van het Oranje Comité Didam. En dan heb je nog mijn hobby’s: werken in de tuin, schilderen, lezen, fietsen en een terrasje pakken…”

Liemers?

“Ik draag een warm hart toe aan de Liemers. Ik moet er niet aan dénken om weg te gaan. Ik zie Didam als mijn thuis en heb een fijne buurt. Ik ken veel mensen, waar ik ook op terug kan vallen. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Bovendien is iedereen in de Liemers heel gemoedelijk onder elkaar. Je merkt dat men ook vaak iets voor elkaar wil doen! Hier voel ik me prettig.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!