Droom-Durf-Doe-week in Bibliotheek Montferland

22 Views

Beter leren computeren? Leren werken met de DigiD? Ontdekken wat er online allemaal mogelijk is? Van 7 t/m 13 september, tijdens de Week van Lezen en Schrijven met als thema ‘Durf Digitaal’, organiseert Bibliotheek Montferland i.s.m. Welcom en Seniorweb de ‘Droom-Durf-Doe week’ met digitale activiteiten.

Op dinsdag 8 september (Bibliotheek Didam) en donderdag 10 september (Bibliotheek ’s-Heerenberg) geeft een specialist van SeniorWeb een workshop over beeldbellen met WhatsApp. De workshop is van 9.30 – 10.30 uur. De workshop is gratis, ook voor niet-leden. Aanmelden is verplicht.
Op maandag 7 september (Bibliotheek ’s-Heerenberg) en op vrijdag 11 september (Bibliotheek Didam) is er een digitale inloop van 10.30 – 11.30 uur. Bij de inloop ontdek je de digitale hulp van de bibliotheek. Bekijk het cursusmateriaal van onze computercursussen en stel je vragen.
In de Droom-Durf-Doe week start het Digitaal café van SeniorWeb ook weer. Zaterdag 12 september is het Digitaal Café van 11.00 – 12.30 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg. Het thema is ‘online gemak en vermaak’. Het Digitaal Café van Didam is op 26 september. Het Digitaal café is gratis, ook voor niet leden. Aanmelden is verplicht.
Vrijwilligers en deelnemers van Taalhuis Montferland besteden tijdens deze week aandacht aan digitale onderwerpen.
Bij de workshops en het Digitaal café van SeniorWeb kunnen een beperkt aantal deelnemers aanwezig zijn i.v.m. de coronamaatregelen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekmontferland.nl of bel/mail naar 0316-221184 of info@bibliotheekmontferland.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!